Στην τελική ευθεία με Κουντέ

Ο Ολυμπιακός έχει «γκαζώσει» για να κάνει δικό του τον 23χρονο Καμερουνέζο χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν αποκλείεται σήμερα -αύριο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις

Στην τελική ευθεία με Κουντέ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Πιερ Κουντέ από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται εδώ και 20 μέρες σε συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έτσι ώστε ο 23χρονος Καμερουνέζος χαφ να μετακομίσει στον Πειραιά με τη μορφή δανεισμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα ή το αργότερο εώς αύριο να έχει ολοκληρωθεί είτε έτσι, είτε αλλιώς η συγκεκριμένη υπόθεση, με τις πιθανότητες να ντυθεί στα ερυθρόλευκα να είναι πλέον πολύ σοβαρές.

Ο Κουντέ που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε δανεικός στην Γρανάδα, εδώ και μέρες έχει διαμηνύσει προς τον μάνατζέρ του και προς την Ατλέτικο ότι η προοπτική του Ολυμπιακού τον ενδιαφέρει και πώς από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον του, εξέταζε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Πώς έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση; Ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει τη χρυσή τομή με την Ατλέτικο Μαδρίτης και σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην Ιβηρική, οι συζητήσεις των δύο συλλόγων είναι σε πολύ καλό δρόμο.


Εν κατακλείδι, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στο να προχωρήσουν στην απόκτηση του Αφρικανού χαφ, ο οποίος πέρσι είχε 38 συμμετοχές με τη φανέλα της Γρανάδα στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν.