Γιαννίκης: «Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ» (vid)

Ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού με 2-1 δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου, Αργύρης Γιαννίκης.

Γιαννίκης: «Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ» (vid)

Πολύτιμη νίκη με ανατροπή κατέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του Παναιτωλικού με 2-1 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Δέλλας: «Η διαιτησία βοήθησε τον ΠΑΣ στο δεύτερο μέρος»

Ο Αργύρης Γιαννίκης στις πρώτες του δηλώσεις χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη επί της ομάδας του Αγρινίου ενώ στάθηκε στις αλλαγές που έκανε η ομάδα.

Super League 1: Προσπέρασε ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης ο ΠΑΣ Γιάννινα (βαθμολογία, highlights)

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε: «Είναι ανεξήγητο, στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν άσχημοι, μετά το γκολ χάσαμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε, ήμασταν παθητικοί. Διορθώσαμε πολλά με τις αλλαγές που κάναμε. Πήραμε μία μεγάλη νίκη».

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Άλμα με ανατροπή στην επανάληψη

Για τις αλλαγές που έκανε ο ίδιος απάντησε: «Αξιολογούμε αυτό που βλέπουμε και που θέλουμε βοήθειες. Ήμασταν πιο ενεργοί στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πιο πολύ δυναμική και ενέργεια, αυτό μας έδωσε τον έλεγχο πίσω, κερδίσαμε ένα παιχνίδι και ελπίζω όλοι αυτό που λένε για πρώτο και για δεύτερο ημίχρονο, να σταματήσουν, γιατί το έχουμε ισορροπήσει εδώ και καιρό».