Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Άλμα με ανατροπή στην επανάληψη (highlights)

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού με 2-1. Οι Γιαννιώτες γύρισαν τον αγώνα στην επανάληψη και ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν αλλά έχασαν και παραμένουν χαμηλά. 

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Άλμα με ανατροπή στην επανάληψη (highlights)

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά η συνέχεια ανήκε στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι με τον Νίκο Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης, ήταν δραστήριοι, πιεστικοί και έβαλαν δύσκολα στον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα.

Χάθηκαν ευκαιρίες με τον Καρέλη αλλά στο 16’ ο Αριγίμπι μετά την πάσα του πρώτου και ωραία συνεργασία των Ντίας, Μπαρμπόσα, έκανε το 1-0 με την ομάδα του Δέλλα να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τους Ηπειρώτες να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν.

Μάλιστα ο Παναιτωλικός λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους είχε και δοκάρι με τον Μπαρμπόσα ενώ λίγο νωρίτερα ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά μετά το πρώτο δεκάλεπτο, με τον Παμλίδη.

Ο Γιαννίκης μετά την αλλαγή στο 37', έκανε ακόμη δύο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Λιάσος, Κρίζμαν πέρασαν στον αγώνα με τον δεύτερο να ισοφαρίζει στο 54' με πέναλτι (1-1), μετά την ωραία ενέργεια του Παμλίδη. Ο ΠΑΣ όπως και στο πρώτο ημίχρονο μπήκε καλά, αλλά αυτή τη φορά σκόραρε και...άγχωσε τους γηπεδούχους που δεν είχαν την ανάλογη απόδοση με αυτή του πρώτου 45λεπτου. Ο Παναιτωλικός στο πρώτο ήταν πολύ καλός και στο δεύτερο δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα!

Το γρήγορο 1-1 από τον ΠΑΣ...χάλασε το μυαλό των παικτών του Δέλλα, που είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους, στην επανάληψη, στο 82' με τις αλλαγές Μάζουρεκ, Βέργο να συνδυάζονται χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του μετά το 1-1, πήγε τον αγώνα στα μέτρα του, το έλεγξε και έψαχνε τη δική του καλή στιγμή που ήρθε τελικά στο 84' με τον Καρτάλη να εκτελεί το κόρνερ και τον Κάργα να γράφει με κεφαλιά το 2-1 για την ομάδα των Ιωαννίνων.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 16’ Αριγίμπι - 54' Κρίζμαν, 84' Κάργας

Κίτρινες: Ντίας, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μπαρμπόσα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κνετ (46' λ. τρ. Μελίσσας) – Τζανακάκης, Τσότσαλιτς, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα – Τσιγγάρας, Ταχάρ (68' Μάζουρεκ) – Ντίας, Αριγίμπι, Μπαρμπόσα – Καρέλης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν – Καρτάλης (87' Εραμούσπε), Κάστρο (46' Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (37’ Μπρένερ) – Λεό (46' Κρίζμαν), Παμλίδης (82' Μιλιντσεάνου)