Μάρκο Μάριν και Μπέσνικ Χάσι ξανασμίγουν μετά τον Ολυμπιακό (pic)

Οι Χάσι και Μάριν μετά την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό, ξανασμίγουν στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ραέντ.

Μάρκο Μάριν και Μπέσνικ Χάσι ξανασμίγουν μετά τον Ολυμπιακό (pic)

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος αποχώρησε από την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας και μετακόμισε στην Αλ Ραέντ με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι.

Ο 32χρονος πλέον Γερμανός πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα συναντήσει στην Αλ Ραέντ έναν παλιό του γνώριμο. Ο λόγος για τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της πόλης Μπουράιντα από το 2018.

Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στον Ολυμπιακό για περίπου τρεις μήνες (Ιούνιος - Σεπτέμβριος 2017), σε μία περίοδο που οι Πειραιώτες είχαν ξεπεράσει τα εμπόδια των Παρτιζάν και Ριέκα για να βρεθούν στους ομίλους του Champions League.

Η ήττα με ανατροπή όμως από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 3-2 (με δύο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μάλιστα) είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Κοσοβάρου τεχνικού, ο οποίος μερικούς μήνες αργότερα μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία.

Ο Μάρκο Μάριν που μετά τον Ολυμπιακό πήγε στον Ερυθρό Αστέρα, μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2020 στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, η Αλ Αχλί αποφάσισε να πορευτεί δίχως τον Γερμανό μεσοεπιθετικό και για αυτό το λόγο ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Ραέντ, στέλνοντάς τον ξανά στην... αγκαλιά του Μπέσνικ Χάσι που χωρίς αμφιβολία αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα του παιδιά την περίοδο που οι δυο τους συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό. Μετά από 3,5 χρόνια λοιπόν ξανασμίγουν οι Χάσι και Μάριν.