ΑΕΛ: «Σήμερα (8/2) ενημερωθήκαμε από την τράπεζα για το σφράγισμα της επιταγής» (pic)

H ΑΕΛ με ανακοίνωσή της έβγαλε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, το οποίο ενημέρωσε την Δευτέρα (8/2) για το σφράγισμα της επιταγής που έγινε στις 28 Ιανουαρίου.

ΑΕΛ: «Σήμερα (8/2) ενημερωθήκαμε από την τράπεζα για το σφράγισμα της επιταγής» (pic)

Η ΑΕΛ μετά την ιστορία που ξέσπασε με το σφράγισμα της επιταγής στις 28 Ιανουαρίου και την απόφαση να μην διεξαχθεί το παιχνίδι με την Λαμία, εξέδωσε μία ανακοίνωση, βγάζοντας στη δημοσιότητα ένα έγγραφο από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με αυτό το έγγραφο, η τράπεζα ενημέρωσε την Δευτέρα (8/2) για το σφράγισμα της επιταγής που είχε γίνει στις 28 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί, για να μην υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για το «στήσιμο» της ανακλήσεως των δελτίων από την Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγραφών Ποδοσφαιριστών, το επίσημο έγγραφο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας με το οποίο η ενημέρωση της τράπεζας για την σφράγιση της επιταγής που έγινε στις 28/1/2021, έγινε μόλις σήμερα 8/2/2021 και προ ολίγης ώρας, δηλαδή μετά από 10 ημέρες και οπωσδήποτε 2 ημέρες μετά από την κατάπτυστη απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγραφών Ποδοσφαιριστών και ενώ η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και η Ε.Ι.Π. γνώριζαν ότι από τις 2/1/2021 έχει εκδοθεί νομοθετική διάταξη περί του ότι αναστέλλετε η πληρωμή επιταγών, όλων των εταιρειών κατά 75 ημέρες , ανεξάρτητα εάν αυτές είναι σε αναστολή λειτουργίας ή όχι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας