Απόλλων Σμύρνης: Εγχειρίστηκε ο Βιτλής, υπογράφει την ανανέωση του

Ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Βιτλής, υποβλήθηκε σε επέμβαση και τις επόμενες μέρες θα κληθεί να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Απόλλων Σμύρνης: Εγχειρίστηκε ο Βιτλής, υπογράφει την ανανέωση του

Σε περίπου δύο μήνες αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Βιτλής, ο οποίος υπέστη κάταγμα ποδοδοκνημικής στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε επέμβαση και τις επόμενες μέρες θα κληθεί να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

Με απόλυτη επιτυχία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε χειρουργική επέμβαση ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Βιτλής. Ο ποδοσφαιριστής μας, ο οποίος υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής αριστερού ποδός, χειρουργήθηκε από τους γιατρούς Αντρέα και Νίκο Πισκοπάκη και το επιτελείο τους.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης εύχεται στον Βασίλη Βιτλή ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επανέλθει κοντά μας πιο δυνατός. Τις επόμενες μέρες θα κληθεί να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Επίσης, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον γιατρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιωάννη Αθ. Ράλλη για την παροχή των ιατρικών υπηρεσιών και γενικότερα την ευαισθησία που επέδειξε στη δύσκολη για τον ποδοσφαιριστή μας στιγμή του τραυματισμού του στο γήπεδο της Τούμπας.