Βρουσάι: «Στόχος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Ο Μάριος Βρουσάι τόνισε με δηλώσεις του στη NOVA πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου

Βρουσάι: «Στόχος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Το δικό του σχόλιο για το ματς της 21ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ έκανε ο Μάριος Βρουσάι μιλώντας στη NOVA. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην ομάδα της Κρήτης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα και στο Κυπέλλου, δύο διοργανώσεις που ενδιαφέρουν στο μέγιστο την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το Κύπελλο Ελλάδας και τον Άρη: «Όλες οι ομάδες στο κύπελλο είναι ανταγωνιστικές όπως ο Άρης που έχει αποτελέσματα και νίκες. Είναι στη δεύτερη θέση μαζί με την ΑΕΚ. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας».


Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Του λείπει το τελικό αποτέλεσμα και το γκολ. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε τον ΟΦΗ τώρα και θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον χρόνο συμμετοχής του και την προσφορά του: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, όπως και με τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».