Super League: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ, με ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Από τα ματς της ημέρας (7/2) για την 21η αγωνιστική της Super League ξεχωρίζουν τα ΠΑΟΚ - Απόλλωνα Σμύρνης (15:00), Ολυμπιακός - ΟΦΗ (17:15) και ΑΕΚ - Άρης (19:30).

Super League: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με Απόλλωνα  ο ΠΑΟΚ, με ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Συνεχίζεται η δράση την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου για την 21η αγωνιστική της Super League με τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Φάληρο, ΟΑΚΑ και Βόλο.

Το πρόγραμμα της ημέρας (7/2) ανοίγει στην Τούμπα (15:00), με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Σίντζι Καγκάβα, ενώ εκτός τέθηκαν ο νεοαποκτηθείς Μπαμπά Ραχμάν και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Εκτός για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» οι τιμωρημένοι Άντονι Φατιόν, Χρήστος Λισγάρας και Σωτήρης Τσιλούλης.

Στις 17:15 ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό. Με πολλές απουσίες παρατάσσονται οι γηπεδούχοι Ντεντάκης, Μπαριέντος, Μπουένο, Ρενάτο Σάντος, Ρίβας και Κιάκος δεν είναι διαθέσιμοι. Έκτος αποστολής για τους Αρκάδες έμειναν οι Παναγιώτης Τζήμας και Ενέκο Καπίγια, επέστρεψε ο Χουάν Μουνάφο.

Την ίδια ώρα (17:15) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη τον ΟΦΗ. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κενί Λαλά, ενώ, εκτός τέθηκαν οι Χολέμπας και Παπαδόπουλος.Επιστρέφει στην αποστολή μετά από τέσσερις μήνες ο Μαρινάκης, όπως και ο Ντε Γκούσμαν, σεφτέ κάνει ο Μίγγος. Εκτός για τους Κρητικούς έμεινε ο Τσιλιανίδης.

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ (19:30) με το ντέρμπι ΑΕΚ - Άρης. Για την «Ένωση» επέστρεψαν οι Μάνταλος και Μιτάι, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Γαλανόπουλος και Σάκχοφ αλλά και ο ανέτοιμος Μπακάκης. Στην αποστολή των φιλοξενούμενων συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο, όπως και ο Μήτρογλου και ο Μαντσίνι.

Τα αποτελέσματα πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 6/2
Λαμία - ΑΕΛ (ΑΝΑΒΟΛΗ)
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-3

Κυριακή 7/2
15:00 ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης
17:15 Ολυμπιακός - ΟΦΗ
17:15 Βόλος - Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΑΕΚ - Άρης

Δευτέρα 8/2
19:30 Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ