ΑΕΚ: Τέσσερις επιστροφές κι ισάριθμες απουσίες ενόψει Άρη

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον Κυριακάτικο (07/02, 19.30) αγώνα με τον Άρη, στο ΟΑΚΑ, περιλαμβάνει τους Μάνταλο, Τσιντώτα, Μιτάι, και Λάτσι, αλλά όχι τους τραυματίες Γαλανόπουλο, Μπακάκη, Σβάρνα και Σάκχοφ

ΑΕΚ: Τέσσερις επιστροφές κι ισάριθμες απουσίες ενόψει Άρη

Με την Σαββατιάτικη προπόνηση στα Σπάτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (07/02, 19.30) με τον Άρη, στο Ο.Α.Κ.Α. για την 21η αγωνιστική της Super League.

Mετά το πέρας της οποίας ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Σ' αυτήν δεν υπάρχουν τα ονόματα όσων δεν συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα.

Δηλαδή, πλην του Κώστα Γαλανόπουλου (εκτός για 2 μήνες, λόγω κατάγματος στην ωμοπλάτη), οι Μιχάλης Μπακάκης και Στράτος Σβάρνας, οι οποίοι γυμνάστηκαν ατομικά, αλλά και ο Γεβχέν Σάκχοφ (που είχε διαγνωστεί λίγες ώρες νωρίτερα με θλάση 2ου βαθμού στο δεξιό δικέφαλο), που έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τις επιλογές του με τους Μάνταλο, Τσιντώτα, Μιτάι και Λάτσι να είναι ξανά διαθέσιμοι, αφού αποθεραπεύθηκαν τις προηγούμενες ημέρες,

Έτσι σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.