ΑΕΚ: Θλάση και νοκ άουτ (κι) ο Σάκχοφ

Θλάση δευτέρου βαθμού, στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού, ήταν το αποτέλεσμα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Γεβχέν Σακχόφ μετά τον τραματισμό του στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

ΑΕΚ: Θλάση και νοκ άουτ (κι) ο Σάκχοφ

Δεν ήταν μόνο του Κώστα Γαλανόπουλου πιο σοβαρή η κατάσταση τραυματισμού απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί στην ΑΕΚ.

Μετά τον 23χρονο, διεθνή, Έλληνα χαφ - που διαγνώστηκε με κάταγμα (αντί για κάκωση που έκαναν λόγο οι αρχικές εκτιμήσεις) στην ωμοπλάτη, μ' αποτέλεσμα να μείνει εκτός για 2 μήνες (τουλάχιστον) - η «Ένωση» χάνει κι άλλη μια λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής αφού κι ο Γεβχέν Σάκχοφ που χτύπησε επίσης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης κι αντικαταστάθηκε διαγνώστηκε με θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Αρχικά η εκτίμηση και για τον Ουκρανό μέσο ήταν για κάκωση αλλά τελικά μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής έγινε σαφές το πρόβλημα του και τέθηκε νοκ άουτ όχι μόνο για το αυριανό ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (19.30), αλλά και το επικείμενο με τον Βόλο, στο ίδιο γήπεδο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη (17.00).

Αγώνες στους οποίους οι λύσεις του Μανόλο Χιμένεθ στο νευραλγικό χώρο του κέντρου περιορίζονται.

Μια κι ο λόγος για τον Γαλανόπουλο επιβεβαιώθηκε η απόφαση που είχε παρθεί εξαρχής ότι δεν πρόκειται να μπει στο χειρουργείο.