Ολυμπιακός: Τυφλός αιμοδότης έδωσε το παράδειγμα (pic)

Τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων από την τραγωδία στη Θύρα 7 η ΠΑΕ Ολυμπιακός οργάνωσε αιμοδοσία και ο κύριος Χρήστος Κορομηλάς συγκλόνισε με την παρουσία του

Ολυμπιακός: Τυφλός αιμοδότης έδωσε το παράδειγμα (pic)

Τη Δευτέρα (08/02) συμπληρώνονται 40 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 στις 02/08/1981 και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποίησε αιμοδοσία στη μνήμη των 21 θυμάτων.

Από το πρωί δεκάδες έσπευσαν στον χώρο του μουσείου του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» και έδωσαν αίμα. Για να βοηθήσουν και να τιμήσουν τα 21 αδικοχαμένα παιδιά ως ελάχιστο φόρο τιμής για την θυσία τους στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» εκείνη την αποφράδα ημέρα.

Για τα παιδιά που έδωσαν τη ζωή τους για την αγαπημένη τους ομάδα. Εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο κύριος Χρήστος Κορομηλάς, στον οποίο, μάλιστα, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς.

Ο κύριος Χρήστος είναι τυφλός, ωστόσο, έχει ως οδηγό τα μάτια της ψυχής του και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, ενώ με την παρουσία του στο «Γ. Καραϊσκάκης» σήμερα για να να δώσει αίμα να δείχνει το μεγαλείο του.

«Tι και αν ζει στο σκοτάδι. Έχοντας ως οδηγό τα μάτια της ψυχής του, ο Χρήστος Κορομηλάς ήταν ένας από τους πολλούς συνανθρώπους μας που συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία του Ολυμπιακού και του Σταδίου Καραϊσκάκη, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Όταν βρέθηκε στο χώρο του Μουσείου στο Καραϊσκάκη, έδωσε το καλύτερο παράδειγμα σε όλους μας. Μόλις δέκα λεπτά από τον χρόνο μας, για να σώσουμε ζωές», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Νίκος Γαβαλάς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αιμοδοσία έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά, όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος, ενώ όπως ανέφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή της για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας:

«Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται».

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά