Στο Ρέντη ο Καράνκα

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ επισκέφθηκε το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού και μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά.

Στο Ρέντη ο Καράνκα

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αϊτόρ Καράνκα και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει έρθει στη χώρα μας και έχει φυσικά επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μη ξεχνάμε πως η αγγλική ομάδα είναι ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 44χρονος προπονητής την Τετάρτη έδωσε το παρών στο Ρέντη. Ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Και αυτός είχε να πει τα καλύτερα λόγια για το προπονητήριο των «ερυθρόλευκων».

Ο Καράνκα ευχήθηκε στους Πειραιώτες καλή επιτυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ανάλογες ευχές δέχτηκε και εκείνος για τις υποχρεώσεις του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πάντως η επίσκεψη του δεν αποκλείεται να συνδέεται με το μεταγραφικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να πάρει τον Μπάρι Μακ Κέι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ επέστρεψε στο Ρέντη ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Για τον Αϊτόρ Καράνκα η νέα σεζόν είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Η Νότιγχαμ Φόρεστ στοχεύει ψηλά και για τον ίδιο θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να την οδηγήσει σε επιτυχίες. Εκτός από την επίσκεψη του στο προπονητήριο ο 44χρονος προπονητής είχε συνεργασία και με τα στελέχη των "ερυθρόλευκων". Να σημειώσουμε επίσης πως στη Νότιγχαμ Φόρεστ πήγε τον Ιανουάριο, ενώ παλιότερα είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του και ο Ολυμπιακός.