Στο Μπέλο Οριζόντε ο μάνατζερ του Ραφίνια για να συζητήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο

Η καλύτερη προσφορά που έχει στα χέρια του έως τώρα ο Ραφίνια είναι από την Ατλέτικο Μινέιρο. Ακόμα δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Στο Μπέλο Οριζόντε ο μάνατζερ του Ραφίνια για να συζητήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο

Ο Ραφίνια από τη μία δείχνει να μην βιάζεται να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αλλά από την άλλη ο μάνατζέρ του Λίνκολν Κάσιο προσπαθεί να «τρέξει» τις εξελίξεις για τον πελάτη του, έτσι ώστε να μην μείνει ξεκρέμαστος έως το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή έχει μία πολύ καλή προσφορά από την Ατλέτικο Μινέιρο. Για την ακρίβεια, η προσφορά από την Μινέιρο είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του.

Είχε ακουστεί και για την Φλαμένγκο, αλλά ακόμα δεν έχει καταθέσει κάποια προσφορά. Κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν ψάχνεται για δεξιό μπακ. Την ίδια στιγμή η Κοριτίμπα που επίσης θέλει τον παίκτη, έχει κάνει μία πρόταση που δεν ικανοποιεί τον 35χρονο πρώην μπακ του Ολυμπιακού.

Ο μάνατζέρ του θα πάει την Κυριακή (7/2) στο Μπέλο Οριζόντε για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Ραφίνια, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, έχει ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του ότι δεν θέλει να κλείσει άμεσα σε κάποια ομάδα. Ο Λίνκολν Κάσιο, όμως, έχει διαφορετική άποψη και ίσως το ταξίδι του στο Μπέλο Οριζόντε έχει να κάνει με το να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από την Ατλέτικο Μινέιρο και να υποχρεώσει επί της ουσίας τον Ραφίνια να δεχτεί την προσφορά.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν για τον 35χρονο δεξιό μπακ.