Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον Λαλά αλλά και τους Σωκράτη-Αβραάμ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ καθώς επίσης και τα νέα αποκτήματα, τους Κένι Λαλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον Λαλά αλλά και τους Σωκράτη-Αβραάμ

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και τις προσθήκες των Κένι Λαλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλου, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά για τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια από τις ποιοτικές του πρωταθλήματος που πάντα μας δημιουργεί δυσκολίες. Όλες οι ομάδες θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο απέναντι σε μας. Αξίζει όλο μας τον σεβασμό. Γνωρίζουμε πως είναι επικίνδυνο και θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και προσήλωση.

Για το αν θα είναι η πρώτη παρουσία του Λαλά στην αποστολή: «Είναι μία πιθανότητα, δουλεύει και ετοιμάζεται όπως κάνει και ο Σωκράτης, να είναι μαζί μας»

Για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο: «Δεν θα αλλάξει κάτι στα πλάνα μας, θα γίνουν όλα πως πρέπει και στην κατάλληλη στιγμή. Θα σεβαστούμε την κατάσταση του Σωκράτη. Ο τραυματισμός του Αβραάμ μας προκαλεί μία ανισορροπία αλλά θα το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και προσοχή και όλοι οι παίκτες μας να επανέλθουν την κατάλληλη στιγμή».