Ολυμπιακός: Πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα για το μέλλον του Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά σε κάθε μεταγραφική περίοδο είναι πρωταγωνιστής, αλλά για την ώρα είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε ενόψει καλοκαιριού.

Ολυμπιακός: Πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα για το μέλλον του Καμαρά

Κάποια στιγμή ο Μαντί Καμαρά θα φύγει από τον Ολυμπιακό με «περήφανη» πώληση. Δεν πρόκειται να κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι. Όταν σε κάθε μεταγραφική περίοδο φέρνει προτάσεις πολλών εκατομμυρίων, είναι δεδομένο ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αποχωρήσει από το λιμάνι και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα Top - 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι η Μαρσέιγ θα δώσει «γη και ύδωρ» για να τον κάνει δικό της. Είναι γεγονός ότι στην ομάδα της Μασσαλίας έχει κάνει «γκελ» εδώ και πολύ καιρό. Δεν περίμενε δηλαδή τα φετινά ματς του Champions League με τον Ολυμπιακό για να καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της.

Απλώς αυτή τη στιγμή εκείνο που μπορεί να ειπωθεί είναι το εξής: Είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα για το μέλλον του Καμαρά.

Είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι θα έρθει πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα με οκταψήφιο νούμερο, όπως έχει συμβεί σε όλες τις μεταγραφικές περιόδου από το καλοκαίρι του 2019 έως και την τελευταία περίοδο.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάριζε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν έφευγε με λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ (για να μην πούμε 25).

Είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστούν πολλές... Μαρσέιγ το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι ο Ολυμπιακός θα ενδώσει. Έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σκληρός διαπραγματευτής.

Από εκεί και πέρα, αν μία ομάδα μπορεί να δώσει τόσα πολλά χρήματα, τότε περισσότερο κλίνουμε σε συλλόγους από την Premier League και όχι από την Γαλλία.

Είναι όμως πρώιμο όλο αυτό που συμβαίνει στην παρούσα φάση. Το ότι γίνονται διεργασίες και προεργασίες από κάποιους συλλόγους για τον Καμαρά, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Εδώ και δύο χρόνια γίνονται άλλωστε διεργασίες... Το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να φτάσουν στα «θέλω» του Ολυμπιακού. Συν τοις άλλοις, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι ο άσος από την Γουινέα δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιέζει τους Πειραιώτες να αποχωρήσει. Το αντίθετο θα λέγαμε συμβαίνει...