Ολυμπιακός: Στον Ρέντη παρά το ρεπό οι Παπασταθόπουλος και Λαλά

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κένι Λαλά πήγαν για προπόνηση στον Ρέντη παρά το ρεπό που είχαν οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, με σκοπό να ενσωματωθούν το συντομότερο δυνατό.

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη παρά το ρεπό οι Παπασταθόπουλος και Λαλά

«Τρέχει» ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για να βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας σε δύο εβδομάδες κόντρα στην Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη. Ο Μαρτίνς εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα είναι έτοιμος, αλλά ο 32χρονος στόπερ έχει ρίξει μπόλικη δουλειά τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να μην αναγκαστεί ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού να πάει σε... αλχημείες με τους Ολλανδούς για το κέντρο της άμυνας, τύπου Εμβιλά ή Χολέμπας.

Την Πέμπτη (4/2) οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή (5/2). Ο Παπασταθόπουλος, όμως, πήγε κανονικά στον Ρέντη για να κάνει φουλ πρόγραμμα. Ο στόχος του μεταξύ άλλων είναι να πείσει τον Μαρτίνς να τον πάρει στην αποστολή ακόμα και για το παιχνίδι της Κυριακής (7/2, 17.15) με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη.

Μαζί του ήταν και ο Κένι Λαλά. Ο Γάλλος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Παπασταθόπουλο, καθώς μέχρι πρότινος έπαιζε 90λεπτα στην Στρασμπούρ.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ πήγε με τη σειρά του στον Ρέντη για έντονο ατομικό πρόγραμμα, μολονότι όλη η υπόλοιπη ομάδα απολάμβανε το ρεπό της.

Υπήρχε λόγος φυσικά που συνέβη αυτό. Κι ο λόγος έχει να κάνει με την όσο το δυνατόν ταχύτερη ενσωμάτωσή του στους Πειραιώτες. Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Το μόνο που του λείπει είναι να δουλέψει με τους νέους του συμπαίκτες και να μάθει το παιχνίδι τους.

Κατά τ’ άλλα, αν θελήσει ο Μαρτίνς να τον χρησιμοποιήσει με τον ΟΦΗ, ο Λαλά θα είναι έτοιμος να φορέσει ακόμα και φανέλα βασικού.