Ολυμπιακός: Δείχνει έτοιμος ο Λαλά να παίξει άμεσα!

Ο Κένι Λαλά δεν είναι σαν τον Παπασταθόπουλο και μπορεί, εφόσον το θελήσει ο Μαρτίνς, να αγωνιστεί ακόμη και βασικός κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (7/2, 17.15).

Ολυμπιακός: Δείχνει έτοιμος ο Λαλά να παίξει άμεσα!

Πολύ πιθανό να δούμε τον Κένι Λαλά την Κυριακή (7/2, 17.15) να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός μπακ έκανε την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη (3/2) μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους» από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και έδειξε ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ουσιαστικά, εκείνο που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Να μάθει δηλαδή το παιχνίδι των συμπαικτών του και να αρχίσει να «δένει» μαζί τους, καθώς ο χρόνος τρέχει και σε δύο εβδομάδες θα κληθεί να παίξει κόντρα στην Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη (18/2).

Η περίπτωση του Λαλά δηλαδή, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος πλέον θα σηκώσει το βάρος το προσεχές διάστημα, ώστε να δουλέψει ακόμα περισσότερο, να δουλέψει στα... κόκκινα δηλαδή και να καταφέρει να βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας για το πρώτο ματς με τους Ολλανδούς. Εκεί όπου οι μοναδικοί διαθέσιμοι στόπερ πλέον θα είναι οι Μπα και Σωκράτης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λαλά, όλα τα τεστ που έκανε, έδειξαν ότι είναι σε κατάσταση να παίξει άμεσα, ακόμη και βασικός εφόσον το επιθυμεί ο προπονητής. Ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του ο Μαρτίνς για το παιχνίδι της Κυριακής (7/2), αλλά σε περίπτωση που δεν τον δούμε στο αρχικό σχήμα, τότε δεδομένα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.