ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και υπολογίζεται κανονικά για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Ελ Καντουρί

Ευχάριστα ήταν τα νέα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αναφορικά με την κατάσταση του Ομάρ Ελ Καντουρί καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και προπονήθηκε με την ομάδα χωρίς πρόβλημα.

Το σημερινό πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» είχε υψηλή ένταση πάνω στο κομμάτι της κυκλοφορίας και της κατοχής της μπάλας, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις. Όσοι πήραν μέρος στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το πρόγραμμα της Πέμπτης (04.02) στη Νέα Μεσημβρία κινήθηκε σε δύο άξονες. Αρχικά οι παίκτες που πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο Αλκαζάρ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν σε υψηλή ένταση πάνω στο κομμάτι της κυκλοφορίας και της κατοχής της μπάλας, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις. Εξάσκηση έγινε και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και προπονήθηκε με την ομάδα χωρίς πρόβλημα. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (05.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία».