ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-2: Τυπική διαδικασία στο «Αλκαζάρ»... (highlights)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΛ και στον επαναληπτικό του «Αλκαζάρ» με 1-2 και με συνολικό σκορ 1-7 πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-2: Τυπική διαδικασία στο «Αλκαζάρ»... (highlights)

Παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης (3/2) στο «Αλκαζάρ» ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου είχε ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο ματς στην Τούμπα, το οποίο ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε κερδίσει με το ευρύτατο 5-0.

Εύλογα, λοιπόν, οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πάμπολλες αλλαγές στη σύνθεσή τους, με τους Τζιανλούκα Φέστα και Πάμπλο Γκαρσία να πραγματοποιούν μπόλικες δοκιμές και να βγάζουν συμπεράσματα για παίκτες που δεν έχουν την ευκαιρία να παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής σε επίσημα ματς πρωταθλήματος.

Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε σε ένα 20λεπτο στο α' μέρος και συγκεκριμένα στο διάστημα 19'-39', οπότε σημειώθηκαν και τα τρία γκολ της συνάντησης. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 0-2 με γκολ των Τσιγγάρα (το πρώτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα) και Κρμέντσικ, η ΑΕΛ μείωσε χάρη σε αυτογκόλ του Περέιρα, ενώ στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς είχαν και δύο δοκάρια με τον πολύ καλό νεαρό Λάμπρου.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Αλκαζάρ

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-2

Σκόρερ: 39' αυτ. Περέιρα - 19' Τσιγγάρας, 29' Κρμέντσικ

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Κίτρινες κάρτες: 40’ Γκοτζαμανίδης, 86’ Γλυνός – 72’ Τσιγγάρας

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης):Νάγκι – Γιακιμόφσκι (82’ Μαϊδανός) Μαξιμένκο Γκοτζαμανίδης Γκράουρ (66’ Γλυνός) – Ηλιάδης Καρανίκας Πινακάς – Τρούγιτς (62’ Χουσίνο) Μπεν Χατίρα (62’ Μιλοσάβλιεβιτς) Μουκάντζο (62’ Νούνιτς).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης – Λύρατζης Μιχαηλίδης Κρέσπο Περέιρα (46’ Ροντρίγκο) – Τσιγγάρας Νινούα – Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς) Ουάρντα (63’ Καγκάβα) Λάμπρου (79’ Βρακάς) – Κρμέντσικ (63’ Κούτσιας).