Επίσημο: Ο Καρέλης στον Παναιτωλικό (pics)

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα ο Νίκος Καρέλης. Ο 28χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε σήμερα (3/2) από την ΠΑΕ και επιστρέφει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσημο: Ο Καρέλης στον Παναιτωλικό (pics)

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον επιθετικό Νίκο Καρέλη. Ο 28χρονος επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναιτωλικό και απέμενε η ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ.

Σήμερα (3/2) λοιπόν η διοίκηση της ομάδας του Παναιτωλικού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το Νίκο Καρέλη, ο οποίος ύστερα από περίπου δυο χρόνια θα ξαναπαίξει στην Super League.

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή επιθετικού Νίκου Καρέλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022. Στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με Εργοτέλη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και εκτός Ελλάδας με Άμκαρ, Γκενκ, Μπρέντφορντ και Ντε Χάαγκ. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 16» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Παναιτωλικός: Καρέλης για την επίθεση!

Σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή, o Νίκος Καρέλης είπε:

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσω και εγώ να τη βοηθήσω.

Δεν θέλω να μιλήσω για προσωπικούς στόχους, παρά μόνο ότι θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο, ώστε ο Παναιτωλικός να ανέβει βαθμολογικά, γιατί ανήκει πιο ψηλά».