Παναιτωλικός: Καρέλης για την επίθεση!

Ο Νίκος Καρέλης είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί από τον Παναιτωλικό για να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας του Αγρινίου. Ο 28χρονος φορ επιστρέφει στην Ελλάδα. 

Παναιτωλικός: Καρέλης για την επίθεση!

Ο Νίκος Καρέλης επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού!

Ο 28χρονος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την ΠΑΕ Παναιτωλικός και άμεσα θα τελειώσει η μεταγραφή, με τα «καναρίνια» να...καίγονται αφού μετά και το νέο τραυματισμό του Ματσόλα, ο οποίος θα μείνει αρκετό καιρό εκτός, ο Δέλλας δεν έχει πολλές λύσεις για την επίθεση.

Ο Καρέλης εδώ και λίγους μήνες ήταν στην Ολλανδία, αφού φορούσε τη φανέλα της Ντεν Χάαγκ, έχοντας 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας, με τελευταία χρονικά εκείνη της 26ης Ιανουαρίου κόντρα στην Γκρόνινγκεν.

Στην Ελλάδα φυσικά έχει παίξει σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Κατέκτησε το νταμπλ τη σεζόν 2018/19 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ με τον Παναθηναϊκό έχει ένα Κύπελλο Ελλάδας, στον τελικό του 2014 στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Αγρινίου θα γίνει έτσι ο όγδοος κατά σειρά σταθμός στην επαγγελματική καριέρα του Καρέλη, που έχει φορέσει κατά σειρά τη φανέλα των: Εργοτέλη, Άμκαρ, Παναθηναϊκού, Γκενκ, ΠΑΟΚ, Μπρέντφορντ και Ντεν Χάαγκ.

Στην Αγγλία είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αλλά στην Ολλανδία τώρα είχε παιχνίδια στα πόδια του. Αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Ντε Χάαγκ και εν συνεχεία θα υπογράψει στον Παναιτωλικό.