Άρης: Για ΑΕΚ και μετά πάει το ντεμπούτο του Μπρούνο

Ο Φελίπε Μπρούνο θα ενσωματωθεί σταδιακά στον Άρη. Ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής με ΑΕΚ, σίγουρα θα παίξει με Παναιτωλικό.

Άρης: Για ΑΕΚ και μετά πάει το ντεμπούτο του Μπρούνο

Μία αντίστοιχη διαχείριση με αυτή του Κώστα Μήτρογλου αναμένεται να έχει και ο Φελίπε Μπρούνο στον Άρη. Ο πρώην Βραζιλιάνος του Ολυμπιακού αποκτήθηκε από τους Θεσσαλονικείς λίγο, στο... παρά πέντε των μεταγραφών.

Ο Μπρούνο, στην πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στο «Δασυγένειο», συνομίλησε με τον Άκη Μάντζιο και τον ενημέρωσε για το πρόγραμμα που είχε ακολουθήσει τον προηγούμενο μήνα, όπως και για το διάστημα προσαρμογής που θα χρειαστεί. Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε ότι και η δική του προσαρμογή θα είναι σταδιακή.

Επομένως, αποκλείεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή στο ματς της Πέμπτης (4/2), στον αγώνα με τον Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας, αν και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Τρίπολη.

Πιθανότατα, ο Βραζιλιάνος θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (7/2, 19:30) στο ΟΑΚΑ. Σίγουρο είναι πάντως ότι θα παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό (14/2, 15:00) στο «Κλ. Βικελίδης».