Άρης: Πρώτη προπόνηση για Μπρούνο - Η αγκαλιά με Μάντζιο (pics)

Ο νεοφερμένος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Μπρούνο Φελίπε, συμμετείχε στην προπόνηση του Άρη που έγινε σήμερα (2/2) ενόψει της ρεβάνς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το Κύπελλο.

Άρης: Πρώτη προπόνηση για Μπρούνο - Η αγκαλιά με Μάντζιο (pics)

Με καινούργιο πρόσωπο τον Μπρούνο Φελίπε πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/2) το πρωί η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι «κίτρινοι» προετοιμάζονται για τον αγώνα ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Το παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (4/2) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», θα ξεκινήσει στις 17:15 και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ώστε να περάσουν στους «8» της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.

Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε κανονικά και ο νεοαποκτηθείς 26χρονος Βραζιλιάνος πλάγιος μέσος, περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας, αμυντική λειτουργία και τελειώματα φάσεων.

Ο τεχνικός των «κίτρινων», Άκης Μάντζιος, είδε με ικανοποίηση τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον ρυθμό και να παίρνει μέρος στο πρώτο κομμάτι του προπονητικού προγράμματος. Παρ' όλα αυτά, ο έμπειρος κόουτς δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Αργεντινού εξτρέμ στο παιχνίδι με τον Αστέρα, προκειμένου να τον έχει στη διάθεσή του για τη συνάντηση κόντρα στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Αύριο (3/2) οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για το μεθαυριανό (4/2) ματς του Κυπέλλου.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρώτη του Μπρούνο στο Twitter της ΠΑΕ Άρης