Μπρούνο: «Θέλω να κατακτήσω το Κύπελλο με τον Άρη» (vid)

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Άρη παρουσιάστηκε ο Μπρούνο. Μάλιστα είπε πως θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μπρούνο: «Θέλω να κατακτήσω το Κύπελλο με τον Άρη» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις στο ARIS TV, ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για την ομάδα που όπως είπε τον ήθελε εδώ και δύο χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρούνο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Άρη. Ξέρω ότι ο Άρης με θέλει εδώ και δύο χρόνια, τώρα είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα.

Ο Άρης μου άνοιξε την πόρτα για να παίξω ποδόσφαιρο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ελπίζω με πολλά γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον Άρη που δίνει την ευκαιρία να ξαναπαίξω.

Ο στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και να δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100%. Ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στον Άρη είναι ότι η ομάδα είναι ψηλά στην βαθμολογία, φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Άρης: Πρώτη προπόνηση για Μπρούνο - Η αγκαλιά με Μάντζιο (pics)

Οι νέοι μου συμπαίκτες με υποδέχθηκαν πολύ θερμά, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και τα αποδυτήρια από ότι είδα είναι φανταστικά. Υπάρχουν παίκτες στον Άρη που θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ άμεσα.

Οι στόχοι μου με τον Άρη είναι η ομάδα να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θέλω ακόμη μια εβδομάδα για να είμαι στον βαθμό ετοιμότητας που θέλω».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας