ΟΦΗ: Επαγγελματίες οι Μανώλης Σμπώκος, Νίκος Χαλκιαδάκης

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΦΗ, υπέγραψαν οι Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης. Οι δυο νεαροί προέρχονται τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Ηρακλείου.

ΟΦΗ: Επαγγελματίες οι Μανώλης Σμπώκος, Νίκος Χαλκιαδάκης

Επαγγελματίες οι Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, διεθνείς μάλιστα με την εθνική ομάδα των παίδων, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του ΟΦΗ, γεγονός που φυσικά χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου αλλά και το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών, για τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές (με την Εθνική Παίδων), Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια.

Ο 18χρονος αμυντικός, Μανώλης Σμπώκος (γεννημένος στις 19/2/03), αγωνίζεται στην Κ19, ενώ έχει επίσης έχει εκπροσωπήσει τον ΟΦΗ για δύο χρόνια στην Κ17.

Ο 17χρονος, Νίκος Χαλκιαδάκης (γεννημένος στις 19/2/04), τα τελευταία δύο χρόνια είναι μέλος της Κ17, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Κ15 της ομάδας μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κρητική ΠΑΕ για τους δυο ποδοσφαιριστές που λογίζονται πλέον επαγγελματίες για τον ΟΦΗ και μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν και από τον τεχνικό της πρώτης ομάδας, Γιώργο Σίμο.