Μουνάφο: «Δύσκολα κοντράρεις τον Ολυμπιακό - Είναι ένα επίπεδο παραπάνω»

Ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός Χουάν Μουνάφο μίλησε για την φετινή πορεία των Αρκάδων και έβγαλε το καπέλο στον Ολυμπιακό.

Μουνάφο: «Δύσκολα κοντράρεις τον Ολυμπιακό - Είναι ένα επίπεδο παραπάνω»

Ο αρχηγός των Αρκάδων, Χουάν Μουνάφο φιλοξενήθηκε στο «Κανάλι Ένα» και είπε για τη νίκη επί του Άρη και τη μάχη για το Κύπελλο που ακολουθεί στην Τρίπολη, στη ρεβάνς του 2-0:

«Ο Αστέρας δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, ειδικά στην Τρίπολη είναι πολύ δυνατός και καταφέραμε να κερδίσαμε τον Άρη, που είναι μια ομάδα με υψηλό επίπεδο. Βγάλαμε τσαμπουκά και με τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες και να πάρουμε την νίκη

Φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πάντα παλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να μην κάνουμε λάθη, να είμαστε προσεχτικοί, για να πάρουμε την πρόκριση. Ωστόσο στόχος μας είναι η εξάδα στο πρωτάθλημα

Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει ένα πολύ δυνατό όνομα στην Ελλάδα και πάντα βάζει υψηλούς στόχους και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας προσπαθεί να κάνει κάτι καλό κάθε χρόνο και εφέτος στόχος μας είναι η είσοδος στα πλέι οφ».

Μπαράλες: «Ο Ολυμπιακός ένα βήμα πιο μπροστά από όλους»

Ο Χουάν Μουνάφο αναφέρθηκε επίσης στην μεγάλη διαφορά που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός από τους διώκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Εμείς που μιλάμε μεταξύ μας, οι παίκτες, βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις άλλες ομάδες. Έχει καταφέρει να φτιάξει μια πολύ σκληρή ομάδα, δυνατή και πλήρη σε όλες τις γραμμές και είναι δύσκολο να την κοντράρεις».