Μιγκέλ Τράουκο: «Είχα κλείσει στον Ολυμπιακό και έψαχνα σπίτι στην Αθήνα, αλλά...»

Ο Μιγκέλ Τράουκο βρέθηκε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Τι δήλωσε ο ίδιος για το «ναυάγιο» στην υπόθεση παραχώρησής του από τη Σεντ Ετιέν στους «ερυθρόλευκους».

Μιγκέλ Τράουκο: «Είχα κλείσει στον Ολυμπιακό και έψαχνα σπίτι στην Αθήνα, αλλά...»

Ένα από τα «καυτά» ονόματα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι ήταν και αυτό του Μιγκέλ Τράουκο, του Περουβιανού αριστερού μπακ, ο οποίος ανήκει στη Σεντ Ετιέν.

Ο 28χρονος διεθνής, ο οποίος παίζει με την ίδια ευχέρεια και ως αριστερός μέσος, είχε βρεθεί μια... ανάσα από την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ.

Κάτι οι απαιτήσεις του γαλλικού κλαμπ, κάτι το γεγονός ότι ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό όσο οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους ήταν στο ζενίθ, απέτρεψαν τον ερχομό του στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Τράουκο σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα Ovacion.pe, αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές ουσιαστικά είχαν συμφωνήσει σε όλα και μάλιστα ο ίδιος είχε ήδη ξεκινήσει να ψάχνει σπίτι στην Αθήνα!

Αναλυτικά η δήλωση του έμπειρου Περουβιανού:

«Έχω συμβόλαιο μέχρι τα μέσα του 2022 (σ. με τη Σεντ Ετιέν). Σκεπτόμενος και την εθνική του Περού, είχα κλείσει στον Ολυμπιακό και έψαχνα σπίτι στην Αθήνα, αλλά τελικά δεν έγινε...

Ήταν σχεδόν όλα συμφωνημένα, αλλά η μοίρα δεν ήθελε μάλλον να γίνει. Ήξερα πως εάν έμενα, δεν θα με υπολόγιζε ο κόουτς (σ. Κλοντ Πιέλ), όμως το σημαντικό είναι ότι πάλεψα και απέκτησα αυτοπεποίθηση».