«Ο Ραφίνια θέλει να γυρίσει στη Φλαμένγκο»

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Ραφίνια επιθυμεί να επιστρέψει στην Φλαμένγκο μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

«Ο Ραφίνια θέλει να γυρίσει στη Φλαμένγκο»

Τα μαντάτα για το διαφαινόμενο «διαζύγιο» ανάμεσα σε Ολυμπιακό κια Ραφίνια έφτασαν πολύ γρήγορα και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ήδη στην Βραζιλία άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα ρεπορτάζ σχετικά με την επιθυμία του 35χρονου μπακ για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στην τελική ευθεία το «διαζύγιο» Ολυμπιακού με Ραφίνια

Σύμφωνα λοιπόν με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Ραφίνια επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Φλαμένγκο. Να γυρίσει δηλαδή στην ομάδα, από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι.

Το κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο να συμβεί, δεν το γνωρίζουμε στην παρούσα φάση. Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η Φλαμένγκο δεν ψάχνεται για δεξιό μπακ.

Εκτός κι αν για τον Ραφίνια κάνει μία εξαίρεση λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχει μαζί του, καθώς είχε φτάσει την προηγούμενη σεζόν να κατακτήσει με εκείνον βασικό ακόμα και το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Φυσικά, ο επόμενος σταθμός του Βραζιλιάνου ελάχιστα απασχολεί τον Ολυμπιακό. Αυτό που τους «καίει» στην πειραϊκή ΠΑΕ είναι να ξεμπερδεύουν άμεσα με το θέμα της λύσης της συνεργασίας του συμβολαίου του.

Ενδεχομένως τις επόμενες ώρες ή το αργότερο την Τρίτη (2/2), να υπάρχει οριστική εξέλιξη στο θέμα της αποδέσμευσης του 35χρονου Ραφίνια, ο οποίος αποκτήθηκε με πολλές προσδοκίες από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ταίριαζε σε καμία περίπτωση στην ιδιοσυγκρασία και στα «θέλω» του συλλόγου. Για αυτό το λόγο οι Πειραιώτες έσπευσαν να αποκτήσουν τον Κένι Λαλά.