Πιέζει η Μίντλεσμπρο για Γκροσίτσκι που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό

Ο Καμίλ Γκροσίτσκι που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ και η Μίντλεσμπρο ελπίζει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Πιέζει η Μίντλεσμπρο για Γκροσίτσκι που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό

«Τρέχουν» οι περισσότερες ομάδες τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου για να κλείσουν τα όποια κενά έχουν δημιουργηθεί. Μία εξ αυτών είναι και η Μίντλεσμπρο, η οποία έχει βάλει στο «σημάδι» τον Καμίλ Γκροσίτσκι, ο οποίος είχε πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού το διάστημα που εξέταζε περιπτώσεις εξτρέμ. Όμως, οι εμφανίσεις του Μπρούμα είχαν ως αποτέλεσμα να σβήσουν τις όποιες σκέψεις στο λιμάνι για απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού.

Ο 32χρονος Πολωνός εξτρέμ πίεζε από την πλευρά του (μέσω του εκπροσώπου του) την Γουέστ Μπρομ να τον αφήσει ελεύθερο, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα «συγκινούσε» τον Ολυμπιακό. Τελικά, τούτη τη στιγμή ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με την Γουέστ Μπρομ, αλλά εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και θα αποτελέσει παρελθόν.

Η Μίντλεσμπρο παρακολουθεί από πολύ κοντά την υπόθεσή του και η διοίκησή της πιστεύει ότι θα καταφέρει τελικά να αποσπάσει την υπογραφή του. Τα αγγλικά ΜΜΕ πάντως δεν είναι τόσο αισιόδοξα για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς θεωρούν ότι είναι δύσκολο ο Γκροσίτσκι να επιλέξει μία ομάδα που δεν συμμετέχει στην Premier League και πώς θα περιμένει λίγο ακόμη, μήπως βρει κάποια προσφορά από χώρες όπου οι αγορές θα είναι ανοικτές και μέσα στον Φεβρουάριο (π.χ. Ρωσία).

Η Μίντλεσμπρο όμως υποστηρίζει ότι θα φέρει τούμπα τα προγνωστικά και στο τέλος θα κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.