Ole: «Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για τον Γκαγιάρδο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αργεντίνικης εφημερίδας «Οle» ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να προσλάβει τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο με… μεσάζοντα τον Άμπελ Φερέιρα

 

Ole: «Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για τον Γκαγιάρδο»

Toν προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ Μαρσέλο Γκαγιάρδο, με προτροπή μάλιστα του Άμπελ Φερέιρα, προσπάθησε να πάρει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Αργεντινής «Ole».

«Ο Φερέιρα, παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ομάδα της Ελλάδας για να αναλάβει την Παλμέιρας. Και οι Έλληνες έκαναν μία προσπάθεια να προσλάβουν τον Γκαγιάρδο, που εν μέρει προτάθηκε από τον Άμπελ.

Αυτό, γνωρίζοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο για τον Αργεντινό να αφήσει τη Ρίβερ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δόθηκε η αναμενόμενη αρνητική απάντηση», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, που υπογραμμίζει το θαυμασμό του Φερέιρα στον Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Θαυμασμό που έδειξε μάλιστα όταν πήγε να τον συγχαρεί και να του πει ότι είναι ο καλύτερος, στον επαναληπτικό μεταξύ τους ημιτελικό αγώνα, μετά την πρόκριση της Παλμέιρας στον τελικό του Copa Libertadores.

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου το βράδυ του Σαββάτου, εξήγησε τη στάση του. «Πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν τι είπα στον Γκαγιάρδο στον ημιτελικό του Libertadores.

Του είπα ότι επρόκειτο να κερδίσω αυτή τη διοργάνωση και θα ήθελα να του αφιερώσω ένα ποσοστό αυτής της νίκης. Γιατί αν σήμερα είμαι καλύτερος προπονητής, είναι επίσης χάρη σε αυτόν, ήταν αυτό που του είπα ακριβώς στο τέλος του παιχνιδιού. Και μου είπε: τώρα πήγαινε και κέρδισέ το για μένα».

Ο Φερέιρα αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, Καστανέιρα και Μαρτίνιο, διάβασαν το βιβλίο «Ο μαυροπίνακας του Γκαγιάρδο», του δημοσιογράφου της La Naciοn, Κριστιάν Λεμπλεμπιντιγιάν, πριν από τους ημιτελικούς.