Παίκτης του Ατρόμητου ο Μαυρομμάτης έως το 2022

Τη φανέλα του Ατρόμητου θα φορά για τον επόμενο ενάμιση χρόνο ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Περιστερίου.

Παίκτης του Ατρόμητου ο Μαυρομμάτης έως το 2022

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Φάνης Μαυρομμάτης, τον οποίο ανακοίνωσε ο σύλλογος του Περιστερίου αργά το βράδυ της Κυριακής (31/1).

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ανήκε, καθώς δεν υπολογιζόταν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό και δεν έπαιρνε συμμετοχές από τον Λάζλο Μπόλονι. Παρ' όλα αυτά, οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ο Μαυρομμάτης υπέγραψε στην ομάδα των δυτικών προαστίων μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε απόψε η ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Θεοφάνη Μαυρομμάτη με ελεύθερη μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 24. Ο Μαυρομμάτης γεννήθηκε στο Άργος στις 16/1/1997.

Ο Θεοφάνης έχει αγωνιστεί εκτός από τον Παναθηναϊκό και στη δανική Σοντερίσκε, με την οποία έχει κατακτήσει και ένα Κύπελλο, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στον Παναργειακό.

Ο Μαυρομμάτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενάμιση χρόνου. Προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τους κυρίους Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Έλληνας αμυντικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι, γνωρίζω ότι διαθέτει πολύ καλό κλίμα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να δουλέψεις σε υψηλό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και τη θέλησή του να έρθω στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ατρόμητο δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Ο Μαυρομμάτης αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο Δευτέρα (1/2) προπονήσεις με την ομάδα του Ατρόμητου, λαμβάνοντας κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.