Υπέγραψε ο Λαλά στον Ολυμπιακό, απομένει η ανακοίνωση

Τελείωσε η μεταγραφή του Κένι Λαλά στον Ολυμπιακό, με τον Γάλλο να υπογράφει για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Απομένει η ανακοίνωση.

Υπέγραψε ο Λαλά στον Ολυμπιακό, απομένει η ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κένι Λαλά στον Ολυμπιακό, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (31/1) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Ένα συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για τα επόμενα 3,5 χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ που αποκτήθηκε σε χρόνο - ρεκόρ από τους Πειραιώτες, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ή την Δευτέρα (1/2), αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει, αφού πλέον και τυπικά ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε ότι ο Λαλά έπιασε λιμάνι με σκοπό να προσφέρει βοήθειες στο δεξί άκρο της άμυνας ως βασικός και όχι ως αναπληρωματικός. Ο Μαρτίνς ήθελε άμεσα την απόκτηση δεξιού μπακ και ο σύλλογος δεν του χάλασε το χατίρι.

Όλα δείχνουν ότι το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα το δώσει την Τετάρτη (3/2) κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου θα δούμε και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Επίσης, ο Λαλά θα είναι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την ευρωπαϊκή λίστα. Τρεις αλλαγές μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός ενόψει Αϊντχόφεν και οι τρεις θα είναι οι παίκτες που αποκτήθηκαν τον χειμώνα. Οι Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά.

Οι τρεις τους θα πάρουν τις θέσεις όσων έφυγαν από το λιμάνι, του Βινάγκρε που πήγε στην Φαμαλικάο, του Σουντανί που πήγε στην Σαουδική Αραβία και του Σισέ που πήγε δανεικός στη Σεντ Ετιέν.