AEK: Πρόστιμο και προσαγωγές στους οπαδούς που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο

Η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο του Ηρακλείου το βράδυ του Σαββάτου (30/1) για να διαμαρτυρηθούν για την εικόνα της ομάδας του. Σε πέντε από αυτούς επιβλήθηκαν και πρόστιμα για τον περιορισμό μετακινήσεων

AEK: Πρόστιμο και προσαγωγές στους οπαδούς που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο

Στο «Γεντί Κουλέ» αγωνίζεται η ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΟΦΗ (31/1, 15.00) για την 20 αγωνιστική της Super League. Οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» έδωσαν το «παρών» το Σάββατο (30/1) στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της αθηναϊκής ομάδας.

Οι οπαδοί της «Ένωσης» θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά τη διαμαρτυρία έκανε την εμφάνισή της η αστυνομία. Οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στην σύλληψη πέντε φιλάθλων.

Να σημειωθεί, πως όλοι τους μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό Μέγαρο, όπου και τους επιβλήθηκε πρόστιμο για τον περιορισμό των μετακινήσεων, καθώς βρέθηκαν στο ξενοδοχείο χωρίς να έχουν τα απαραίτητα συνοδευτικά ή έχοντας αποστείλει SMS.