ΑΕΚ - ΟΦΗ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο τον ΟΦΗ δοκιμάζεται η ΑΕΚ και οι δύο ενδεκάδες έγιναν γνωστές!

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο τον μαχητικό ΟΦΗ δοκιμάζεται η ΑΕΚ, σε παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής την Κυριακή (31/1, 15.00).

Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν το τρίποντο μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και ο Μανόλο Χιμένεθ κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Συγκεκριμένα επέλεξε Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούν οι Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας και Μπακάκης.

Στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Γαλανόπουλο είναι τελικά ο Σιμάνσκι και ο Σάκχοφ, με τον Σιμόες να βρίσκεται στον πάγκο. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ξεκινάει τελικά ο Αλμπάνης, στο δεξί όπως αναμενόταν ο Λιβάι Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης ο Χιμένεθ επιλέγει τον Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμόες, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος και Μαχάιρας.

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος κατεβάσει μια σύνθεση με πολλές εκπλήξεις. Για πρώτη φορά φέτος ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με τον Βούρο δεξί μπακ και τον Ουές δεξί χαφ, ο Βάτερμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Γιαννούλης και Διαμαντής στο κέντρο της άμυνας και ο Κοροβέσης αριστερό μπακ. Νέιρα, Στάικος, Μεγιάδο στα χαφ, αριστερά ο Στάρτζεον και ο Σαρδινέρο στην επίθεση.