Copa Libertadores: Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει μαζί με Παλμέιρας και Φερέιρα και βάζει χρήματα στο ταμείο του

Τα συγχαρητήρια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες από την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του.

Copa Libertadores: Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει μαζί με Παλμέιρας και Φερέιρα και βάζει χρήματα στο ταμείο του

Η κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες από την Παλμέιρας του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα βάζει χρήματα στο ταμείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει 750.000 ευρώ, τα οποία προβλέπονται στη συμφωνία που είχε γίνει όταν ο Φερέιρα έφυγε για να πάει στη σημερινή ομάδα του. Από αυτά, 250.000 ευρώ αφορούν την πρόκριση στον τελικό και 500.000 ευρώ την κατάκτηση του τροπαίου. Δηλαδή, μαζί με το αρχικό ποσό των 750.000 ευρώ, το οποίο είχε δοθεί όταν συμφωνήθηκε η μετακίνηση, το συνολικό κέρδος για τον ΠΑΟΚ ανέρχεται σε 1,5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ποσό αυτό να αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Αν η Παλμέιρας κατακτήσει το Κύπελλο Βραζιλίας, ο ΠΑΟΚ θα πάρει 300.000 ευρώ. Αυτό θα ξεκαθαρίσει σε διπλό τελικό με τη Γκρέμιο στις 12 και 18 Φεβρουαρίου.

Επίσης, επιπλέον 300 χιλιάδες ευρώ θα μπουν στο ταμείο του ΠΑΟΚ αν η Παλμέιρας μπει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μινέιρο, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν πανηγυρίζει μαζί με την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και έστειλε τα συγχαρητήρια του στον πρώην προπονητή του για την κατάκτηση του τροπαίου, μέσα από τα social media. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες», ενώ έκανε ταγκ την Παλμέιρας.