Super League: Στο Ηράκλειο η ΑΕΚ, με Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ, στην Ριζούπολη ο Ολυμπιακός

Τα ματς ΟΦΗ - ΑΕΚ (15:00)ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (17:15) , Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός (19:30, LIVE στο fosonline.gr) για την 20η αγωνιστική της Super League.

Super League: Στο Ηράκλειο η ΑΕΚ, με Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ, στην Ριζούπολη ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 31 Ιανουάριου η 20η αγωνιστική της Super League με την διεξαγωγή τεσσάρων ακόμα αναμετρήσεων σε Ηράκλειο, Γιάννινα, Τούμπα και Ριζούπολη.

Στις 15:00 ο ΟΦΗ φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί, πέραν από τους μακροχρόνια απόντες, θα παραταχθούν χωρίς τον Τσιαλιανίδη, ενώ στη διάθεση του Γιώργου Σίμου τέθηκαν οι Φελίπε Σόοουζα και Λουκ Καστάνιος. Εκτός αποστολής για την Ένωση έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Τσιντώτας, Κρίστιτσιτς, Μιτάι, Ινσούα και Λιβάγια, ενώ επέστρεψε ο Χνιντ.

Στις 17:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους Ζωσιμάδες τον Ατρόμητο. Με τον Κάστρο στην αποστολή τους οι Ηπειρώτες, εκτός οι τιμωρημένοι Χουτεσιώτης, Πίρσμαν και οι τραυματίες Ντομίνγκεθ, Εραμούσπε. Οι Περιστεριώτες, από την άλλη, παρατάσσονται χωρίς τους Μουνίθ, Μανούσο, Χριστοδουλόπουλο και Γιαννιώτη.

Την ίδια ώρα (17:15) στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε εκτός τον Χοσέ Κρέσπο, τον νεοαποκτηθέντα Σίντζι Καγκάβα και τον Ενέα Μιχάι. Οι Αγρινιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Ματσόλα, Καρασαλίδη, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Μεντίνα.

Τέλος, η αυλαία πέφτει στη Ριζούπολη, με το ματς Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακού (19:30, LIVE στο fosonline.gr). Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Λισγάρα, Φατιόν και Φερνάντεθ, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε ο Κάλισιρ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την άφιξη του Κενί Λαλά, άφησε εκτός τον Ραφίνια, εν αντιθέσει με τον Ντρεγκέρ, ο οποίος θα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός έμεινε και ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη (3/2) με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 30/1
ΑΕΛ - Βόλος 0-0
Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2-1
Παναθηναϊκός - Λαμία 0-0

Κυριακή 31/1
15:00 ΟΦΗ - ΑΕΚ
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος
17:15 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
19:30 Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ