Υπάρχει χρόνος για να επιτευχθεί το «deal» Ρασίνγκ - Ολυμπιακού για Λοβέρα

Το «παράθυρο» για μεταγραφές στην Αργεντινή είναι ανοικτό για ακόμα 20 μέρες και κατά συνέπεια υπάρχει χρόνος για να πάρει αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός από την Ρασίνγκ για τον Λοβέρα.

Υπάρχει χρόνος για να επιτευχθεί το «deal» Ρασίνγκ - Ολυμπιακού για Λοβέρα

Ο Λοβέρα θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Το ζητούμενο είναι το «πότε». Η Ρασίνγκ Κλουμπ είναι σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα, με τον Ολυμπιακό σε πρώτη φάση να μην συμφωνεί με την οψιόν αγοράς που ρίχνει στο τραπέζι ο αργεντίνικος σύλλογος.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι η Ρασίνγκ τον θέλει με δανεισμό για 1,5 χρόνο και για το καλοκαίρι του 2022 να μπει μια οψιόν αγοράς κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Λόγοι βιασύνης δεν υπάρχουν πάντως. Η Ρασίνγκ είναι εκείνη που θέλει «εδώ και τώρα» τον παίκτη, οπότε εκείνη είναι που πρέπει να ενοχλήσει ξανά και ξανά τον Ολυμπιακό για να δώσει τα χέρια και να μπει ο Λοβέρα στο αεροπλάνο για την Αργεντινή.

Λοβέρα: Νέα πρόταση της Ρασίνγκ Κλουμπ για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό

Περιθώριο υπάρχει. Σχεδόν σε όλο τον κόσμο οι μεταγραφικές περίοδοι ολοκληρώνονται την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Στην Αργεντινή, όμως, επειδή είναι και σε άλλο ημισφαίριο, οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 19 Φεβρουαρίου.

Έχει λοιπόν ένα 20ήμερο μπροστά του ο Ολυμπιακός για να πάρει από την Ρασίνγκ αυτό που θέλει. Εκτός πια κι αν οι Αργεντίνοι επανέλθουν αύριο - μεθαύριο με μία προσφορά που δεν θα μπορέσουν να την αρνηθούν οι Πειραιώτες.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε λοιπόν, είναι ότι αν περάσει η 1η Φεβρουαρίου και ο Λοβέρα εξακολουθεί να είναι στον Ρέντη, δεν σημαίνει ότι δεν θα φύγει μεσούσης της σεζόν. Στην Αργεντινή το «παράθυρο» θα παραμένει ανοικτό για τρεις εβδομάδες ακόμη.