Λοβέρα: Νέα πρόταση της Ρασίνγκ Κλουμπ για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό

Η Ρασίνγκ Κλουμπ υπέβαλε νέα πρόταση στους μάνατζερ του Μάξι Λοβέρα, με σκοπό να τη μεταφέρουν στον Ολυμπιακό, για τον δανεισμό και τον επαναπατρισμό του Αργεντινού εξτρέμ.

Λοβέρα: Νέα πρόταση της Ρασίνγκ Κλουμπ για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό

Συνάντηση με τους ανθρώπους της Ρασίνγκ Κλουμπ είχαν το βράδυ της Παρασκευής (29/1) οι εκπρόσωποι του Μάξι Λοβέρα, σύμφωνα με την αργεντίνικη ιστοσελίδα racingdealma.

Το σχετικό ρεπορτάζ του Μέσου της λατινοαμερικανικής χώρας αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι της Ρασίνγκ κατέθεσαν νέα προσφορά στον 21χρονο εξτρέμ του Ολυμπιακού με σκοπό να αποσπάσουν τη θετική απάντησή του για ένταξή του στο δυναμικό του συλλόγου από την Αργεντινή. Αυτό επιθυμούν να συμβεί με τη διαδικασία του δανεισμού, ωστόσο ξεκαθάρισαν στους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ότι θα ήθελαν να τοποθετηθεί οψιόν αγοράς στον δανεισμό του από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Οι μεν εκπρόσωποι του Λοβέρα δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν την πρόταση στη διοίκηση του Ολυμπιακού, ο δε νεαρός παίκτης θα πρέπει να δώσει την απάντησή του στους συμπατριώτες του μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Λοβέρα έχει πρόταση και από ομάδα της Πορτογαλίας, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι προτιμά να παίξει στην πατρίδα του.