Ολυμπιακός: Ήρθε ο Λαλά και αποκλείστηκε ο Ραφίνια από την αποστολή με Απόλλωνα

Ο αποκλεισμός του Ραφίνια από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης (31/1, 19.30) ίσως σηματοδοτήσει εξελίξεις ως προς το μέλλον του στο λιμάνι. Έξω και ο Παπασταθόπουλος.

Ολυμπιακός: Ήρθε ο Λαλά και αποκλείστηκε ο Ραφίνια από την αποστολή με Απόλλωνα

Έκπληξη ή προάγγελος εξελίξεων; Ο Ραφίνια αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής (31/1, 19.30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Ο αποκλεισμός του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ έρχεται λίγες ώρες μετά την άφιξη του Κένι Λαλά στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών. Ένας Λαλά, που όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει στη χώρα μας για να αποτελέσει τη «ρεζέρβα» στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ραφίνια λοιπόν θα δει από την τηλεόραση το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και μένει να φανεί αν ο λόγος του αποκλεισμού του ήταν για λόγους αγωνιστικούς ή για λόγους αποχώρησης. Αντιθέτως μέσα είναι ο Ντρέγκερ που ήταν εκτός το προηγούμενο διάστημα!

Εκτός έμεινε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη (3/2) με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.