Ολυμπιακός: Έφτασε ο Λαλά στην Ελλάδα, πάει κατευθείαν για εξετάσεις

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Κένι Λαλά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα είναι διάρκειας 3,5 ετών.

Ολυμπιακός: Έφτασε ο Λαλά στην Ελλάδα, πάει κατευθείαν για εξετάσεις

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Κένι Λαλά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μια μεταγραφή που θα έχει ισχύ από τώρα και όχι από το καλοκαίρι, από τη στιγμή που η πίεση που άσκησε ο Γάλλος δεξιός μπακ στην Στρασμπούρ έπιασε τόπο.

Ο Λαλά δεν ήθελε να κάτσει άλλο στο Στρασβούργο και παρά τις αρχικές ενστάσεις της γαλλικής ομάδας, καθώς δεν ήθελε να τον χάσει, τελικά η Στρασμπούρ δέχτηκε να τον παραχωρήσει μεσούσης της σεζόν και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία η υπόθεσή του για να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τους Πειραιώτες.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος» είναι γνωστή. Θα πάει κατευθείαν για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού όλα πάνε καλά, θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια 3,5 ετών (σ.σ. συγκεκριμένα για 2,5+1).

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Λαλά θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Οι τρεις τους μάλιστα θα είναι και οι παίκτες που θα αποτελέσουν τις τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα που θα δηλωθεί την Τρίτη (2/2) για τα νοκ άουτ ματς με την Αϊντχόφεν για το Europa League.

Να θυμίσουμε ότι εκτός λίστας θα είναι οι τρεις που έχουν ήδη αποχωρήσει και πρόκειται για τους Βινάγκρε, Σισέ και Σουντανί.

Αυτό που απομένει να μάθουμε, είναι ποιος από τους Ραφίνια ή Ντρέγκερ θα αποχωρήσει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ο δεύτερος είναι πολύ πιο εύκολη περίπτωση ως προς το να βρεθεί η «χρυσή τομή», αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Ο Ραφίνια έχει ένα καλό συμβόλαιο και ο Λαλά δεν έρχεται στην Ελλάδα για να αποτελέσει τη «ρεζέρβα» στα δεξιά. Έρχεται για να πάρει φανέλα βασικού. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι και το πιο απλό πράγμα για τον Ολυμπιακό να έχει στον πάγκο του τον Ραφίνια, έναν παίκτη που αμείβεται με ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκ. ευρώ ετησίως!