ΟΦΗ: Με Καστάνιος η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ

Στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ (31/1, 15:00) συμπεριλήφθηκε η νέα μεταγραφή των Κρητικών, Λουκ Καστάνιος. 

ΟΦΗ: Με Καστάνιος η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/1) η τελευταία προπόνηση της ομάδας του ΟΦΗ πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (31/1, 15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»).

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού ενόψει ΑΕΚ

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηνίσκο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τέθηκε εκτός αποστολής.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης. Πρόγραμμα αποφόρτισης συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ο Γιώργος Σουρνάκης. Οι Αμπίλ Ναμπί και Βαγιέμπα Σακόρ έκαναν θεραπεία, με τον Ρικάρντο Βαζ να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, μετάβασης, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά για την φετινή σεζόν ο Φελίπε Σόουζα αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Λουκ Καστάνιος.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Selimovic, Sturgeon, Neira, Souza, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Sardinero, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Θοδωρής Μίγγος, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Βασίλης Σηφάκης.