Ολυμπιακός: Αν αποκτηθεί τώρα και όχι το καλοκαίρι ο Λαλά, φεύγει αναγκαστικά ένας δεξιός μπακ

Ένας από τους Ραφίνια ή Ντρέγκερ δεν θα «ανταμώσει» με τον Κενί Λαλά στον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που ο Γάλλος δεξιός μπακ αποκτηθεί άμεσα και όχι ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Αν αποκτηθεί τώρα και όχι το καλοκαίρι ο Λαλά, φεύγει αναγκαστικά ένας δεξιός μπακ

Και Λαλά, και Ραφίνια, και Ντρέγκερ; Δύσκολα θα συνυπάρξουν και οι τρεις, σε περίπτωση που ο 29χρονος Γάλλος δεξιός μπακ της Στρασμπούρ αποκτηθεί τώρα από τον Ολυμπιακό και όχι το καλοκαίρι.

Ο Λαλά έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και το αρχικό πλάνο ήταν να ενσωματωθεί το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Ωστόσο, ο παίκτης πιέζει την Στρασμπούρ να γίνει από τώρα η μεταγραφή και φυσικά οι Πειραιώτες δεν θα είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να συμβεί κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που θα τους άφηνε ικανοποιημένους.

Μόνο που υπάρχει ένα «αλλά» στο τελευταίο σενάριο. Αν τελικά ο Ολυμπιακός τα βρει με την Στρασμπούρ και ο Λαλά πιάσει από τώρα λιμάνι, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γάλλος θα συνυπάρξει με τον Ανδρούτσο στον Ρέντη.

Από εκεί και πέρα αναζητείται ο... τρίτος της παρέας. Αυτό σημαίνει ότι ένας εκ των Ραφίνια ή Ντρέγκερ θα αποτελέσει παρελθόν. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν πολλές αναφορές στην Γερμανία για τον Ντρέγκερ. Ουσιαστικά τον είχαν με το ενάμισι πόδι εκτός Ολυμπιακού, λόγω και της απόφασης του Μαρτίνς να βάλει πιο ψηλά στην ιεραρχία των δεξιών μπακ τον Θανάση Ανδρούτσο.

Ωστόσο, ο Λαλά είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής και όπως αντιλαμβάνεστε, όταν παίζει βασικός στο Σαμπιονά, δύσκολα θα έρθει στη χώρα μας για να βλέπει την πλάτη του Ραφίνια έως το καλοκαίρι. Ή για να το πούμε και διαφορετικά, δύσκολα ένας παίκτης που αμείβεται με 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο (Ραφίνια), θα κάθεται στον πάγκο.

Κατά συνέπεια, αν αποκτηθεί τώρα ο Λαλά, δεν αποκλείεται στο τέλος να προκύψει «θέμα» με τον Βραζιλιάνο μπακ και να μείνει ο Ντρέγκερ.

Το Σάββατο (30/1) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.