«Μύλος» με Γκροσίτσκι και Ολυμπιακό

Ο Καμίλ Γκροσίτσκι μένει ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ, οι Πολωνοί βλέπουν πιθανότερο προορισμό του τον Ολυμπιακό, αλλά από το λιμάνι δεν επιβεβαιώνεται ότι θα γίνει τελικά κίνηση για εξτρέμ.

«Μύλος» με Γκροσίτσκι και Ολυμπιακό

Σε ρυθμούς... Καμίλ Γκροσίτσκι και Ολυμπιακού «χορεύουν» τις τελευταίες ώρες στην Πολωνία. Συγκεκριμένα, η πληροφορία που έχει φτάσει στα πολωνικά ΜΜΕ είναι ότι τις επόμενες ώρες ο 32χρονος εξτρέμ θα μείνει ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ, η οποία ούτως ή άλλως εδώ και πολύ καιρό τού είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τον έχει στα πλάνα της.

Την ίδια στιγμή οι Πολωνοί μπλέκουν ξανά τον Ολυμπιακό, στον οποίο όντως έπεσε το όνομα του Γκροσίτσκι στο τραπέζι και είχε εξεταστεί. Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι οι Πολωνοί θεωρούν ότι ο πιθανότερος προορισμός του Γκροσίτσκι μετά την Γουέστ Μπρομ είναι ο Πειραιάς.

Αρκετά ΜΜΕ επικαλούνται πηγές από την Ελλάδα, αλλά αυτό που γνωρίζουμε για την ώρα είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται κάτι από πλευράς Ολυμπιακού ότι θα γίνει τελικά κάποια κίνηση για εξτρέμ.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, όμως, προς το παρόν και αφού ο Γκροσίτσκι δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος, δεν προκύπτει κάτι περί κινητικότητας των Πειραιωτών για τον Πολωνό εξτρέμ.

Να θυμίσουμε ότι ο 32χρονος εξτρέμ είχε ελάχιστο χρόνο τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ στην Premier League. Συγκεκριμένα, έχει γράψει μόλις 6 παρουσίες, μεταξύ των οποίων η μία με την Κ23. Ωστόσο, μέσα στον Γενάρη αγωνίστηκε δύο φορές βασικός, αλλά φαίνεται ότι στην Γουέστ Μπρομ το έχουν πάρει απόφαση να μην πορευτούν έως το τέλος της σεζόν μαζί του.

Το αν θα ασχοληθεί ο Ολυμπιακός θα φανεί το επόμενο τριήμερο. Προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.