Ιταλικά ΜΜΕ: «Πάγωσε του Ολίβα στον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η περίπτωση του Κρίστιαν Ολίβα δεν φαίνεται να προχωράει για τον ΠΑΟΚ, καθώς στο... κόλπο μπήκε και η Βαλένθια.

Ιταλικά ΜΜΕ: «Πάγωσε του Ολίβα στον ΠΑΟΚ»

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεχάσει την περίπτωση του Κρίστιαν Ολίβα της Κάλιαρι για τη θέση του αμυντικού χαφ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ και ειδικά το «calcionews24» που έχει καλό ρεπορτάζ για την ομάδα της Σαρδηνίας.

Ο 24χρονος Ουρουγουανός «κόφτης» φερόταν να είναι η βασική επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία για τα χαφ, αλλά η υπόθεσή του δεν προχωράει, καθώς όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μίντια, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Κάλιαρι και ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει σε αδιέξοδο και δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή.

Συν τοις άλλοις, εμφανίζεται και η Βαλένθια να θέλει διακαώς τον παίκτη, τονίζοντας ο ιταλικός Τύπος ότι ο Ολίβα ουσιαστικά τα έχει βρει με τις «νυχτερίδες», αλλά προς το παρόν η Κάλιαρι δείχνει να «κλοτσάει».

Η αναζήτηση για αμυντικό χαφ θα συνεχιστεί από πλευράς ΠΑΟΚ, ωστόσο, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν αρκετά, καθώς απομένουν τρία 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Ο «Δικέφαλος» φερόταν να έχει ρίξει όλο το βάρος στον Ουρουγουανό χαφ της Κάλιαρι και τώρα ψάχνει απεγνωσμένα για έναν παίκτη που θα πάρει φανέλα βασικού με το... καλημέρα. Το αν θα τα καταφέρει, αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες, καθώς δεν είναι καθόλου εύκολο τον Ιανουάριο να βρεθούν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής και μάλιστα σε προσιτή τιμή.

Ακόμα και τον Ολίβα που επιχείρησε να πάρει, εμφανίστηκε η Βαλένθια που έμπλεξε αρκετά την κατάσταση.