Στα άκρα η σχέση του Ολυμπιακού με τον Σιώπη

Ο 24χρονος χαφ ζήτησε να φύγει από την ομάδα και στον Πειραιά έχουν γίνει έξαλλοι. Τι έγινε και τι θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής.

Στα άκρα η σχέση του Ολυμπιακού με τον Σιώπη

Και ξαφνικά η σχέση του Ολυμπιακού με τον Μανώλη Σιώπη ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί και το θέμα που έχει προκύψει θα φτάσει στα άκρα. Ας δούμε, όμως, τι έχει συμβεί με τον 24χρονο χαφ και οι «ερυθρόλευκοι» είναι έξαλλοι.

Ο Σιώπης τη Δευτέρα μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Κριστιάν Καρεμπέ και τους εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τον Ολυμπιακό. Υπήρχε η πρόταση της Λεχ Πόζναν την οποία οι «ερυθρόλευκοι» δεν την είχαν δεχτεί. Ο Σιώπης ζήτησε να φύγει από τους Πειραιώτες για να συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους θεώρησαν πως πίσω από το ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν κρύβεται η ΑΕΚ, η οποία στόχευε να αποκτήσει τον παίκτη με αυτόν τον τρόπο. Θεωρώντας πως υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο έγιναν έξαλλοι και ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται.

Από τη στιγμή που η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ ο Μανώλης Σιώπης θα προπονείται στο Ρέντη μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους». Η σχέση Σιώπη-Ολυμπιακού οδηγείται στα άκρα με τους Πειραιώτες να είναι έξαλλοι. Το θέμα είναι πως ο 24χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά μέχρι το 2020. Το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής θα φανεί και από τις προθέσεις της Λεχ Πόζναν και αν θα επανέλθει όπως λέγεται με νέα πρόταση.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ