Πήγε για παράπονα στον Κλάτενμπεργκ ο Μελισσανίδης

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης είχε, προγραμματισμένη, συνάντηση με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενγμπεργκ όπου συζήτησαν για θέματα διαιτησίας 

Πήγε για παράπονα στον Κλάτενμπεργκ ο Μελισσανίδης

Συνάντηση με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε την Πέμπτη ο, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αντίθετα με τις πληροφορίες ότι ήταν έκτακτη η συνάντηση τους, από την ΑΕΚ διευκρινίζεται ότι ήταν προγραμματισμένη.

Κατά τη διάρκεια της, ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» του εξέφρασε, τις απόψεις του για την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία, με τα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες.

Παρά το καλό κλίμα που υπήρξε στην συνάντηση των δύο ανδρών, αυτή ήρθε, την επομένη που ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για ένα «παράλογο» σφύριγμα στο πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος της ΑΕΚ κι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της νίκης του ΠΑΣ Γιάννινα (0-2).

Ωστόσο και στο πρόσφατο παρελθόν στην «Ένωση» είχαν παράπονα. όχι μόνο για τα σφυρίγματα των αγώνων τους, αλλά και για ευνοϊκά υπέρ των ανταγωνιστών τους.

Όλα αυτά ενώ το «παιχνίδι» για τον έλεγχο της ΕΠΟ (με τις επίμονες επαφές του Λευτέρη Αυγενάκη για να μπει πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης και την χθεσινή κρίσιμη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου) συνεχίζονται κι η προσπάθεια να πειστεί η ΑΕΚ να στηρίξει τον παλαίμαχο άσο της συνεχίζεται.