Στη Γαλλία ο Σισέ. Υπογράφει στη Σεντ Ετιέν. Συμφωνία με τον Ολυμπιακό

Στη Γαλλία βρίσκεται ο Παπέ Σισέ για να υπογράψει στην Σεντ Ετιέν, η οποία συμφώνησε με τον Ολυμπιακό.

Στη Γαλλία ο Σισέ. Υπογράφει στη Σεντ Ετιέν. Συμφωνία με τον Ολυμπιακό

Στη Γαλλία για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στη Σεντ Ετιέν βρίσκεται ο Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα παίξει δανεικός έως το καλοκαίρι. Μάλιστα η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Σεντ Ετιέν περιλαμβάνει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, η οποία ανέρχεται σε 13 εκατομμύρια ευρώ ενώ το κόστος γιαι τον εξάμηνο δανεισμό ανέρχεται σε 700 χιλιάδες ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες, υπήρχαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Ολυμπιακός και η Σεντ Ετιέν είναι πλέον στα διαδικαστικά. Στην ανταλλαγή εγγράφων δηλαδή για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Σενεγαλέζου στους «στεφανουά».

Η Γαλλική «L’ Equipe» αναφέρει σήμερα ότι η Σεντ Ετιέν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τον εξάμηνο δανεισμό του Σενεγαλέζου αμυντικού. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι υπάρχει οψιόν αγοράς που θα ισχύσει τον Ιούνιο και ορίστηκε στα 10 εκατομμύρια ευρώ αλλά τελικά η οψιόν ανέρχεται σε 13 εκατομμύρια ευρώ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ανέφερε ότι ο Σισέ αναμένεται άμεσα στη Γαλλία, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Αφρικανός στόπερ είδε τον ρόλο του να περιορίζεται στους Πειραιώτες μετά τον ερχομό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και σίγουρα η πρόταση από την Σεντ Ετιέν δεν μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο. Ούτε τον παίκτη, ούτε και τον σύλλογο.