Ετοιμάζεται για Σεντ Ετιέν ο Παπέ Σισέ!

Ο Παπέ Σισέ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Σεντ Ετιέν, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά τις επόμενες ώρες. Δανεισμός με οκταψήφιο νούμερο για οψιόν αγοράς η πρόταση των «στεφανουά», η οποία δεν άφησε ασυγκίνητο τον Ολυμπιακό.

Ετοιμάζεται για Σεντ Ετιέν ο Παπέ Σισέ!

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Παπέ Σισέ, καθώς μετά την Λοριάν εμφανίστηκε η Σεντ Ετιέν, η οποία με την πρόταση που έκανε, ουσιαστικά είναι σε μία κατάσταση πλέον να διατυμπανίζει, ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα «πράσινα».

Οι δε πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και η Σεντ Ετιέν είναι πλέον στα διαδικαστικά. Στην ανταλλαγή εγγράφων δηλαδή για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Σενεγαλέζου στους «στεφανουά».

Οι εξελίξεις λοιπόν θα είναι άμεσες, και όταν λέμε «άμεσα», εννοούμε... αύριο (28/1). Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα και αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες, να φύγει για την Γαλλία την Πέμπτη (28/1).

Ο Αφρικανός στόπερ που εκτός απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, είδε τον ρόλο του να περιορίζεται στους Πειραιώτες μετά τον ερχομό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και σίγουρα η πρόταση από την Σεντ Ετιέν δεν μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο. Ούτε τον παίκτη, ούτε και τον σύλλογο.

Η προσφορά της Σεντ Ετιέν αφορά τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι με ένα καλό "ενοίκιο" και έχει ρίξει στο τραπέζι μία οψιόν αγοράς που φτάνει οκταψήφιο νούμερο. Φημολογείται ότι είναι στα 13-14 εκατομμύρια ευρώ.

Εν αναμονή οριστικών εξελίξεων, με τις πιθανότητες - επαναλαμβάνουμε - να είναι συντριπτικά υπέρ του να πάρει το αεροπλάνο και να φύγει ο Σισέ από το λιμάνι μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας του. Θυμίζουμε ότι είχε αποκτηθεί πριν από 4 χρόνια από την Αζαξιόν, αλλά ενσωματώθηκε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017 με προπονητή τον Μπέσνικ Χάσι.