Η απάντηση του Μαρτίνς για τα τελευταία μεταγραφικά νέα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς κλήθηκε να σχολιάσει μετά το νικηφόρο 3-0 επί του ΠΑΟΚ, όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό «μέτωπο» του Ολυμπιακού με το «πάρε-δώσε».

Η απάντηση του Μαρτίνς για τα τελευταία μεταγραφικά νέα!

Ο Σισέ έχει δεχτεί μία πολύ καλή προσφορά (ο Ολυμπιακός για την ακρίβεια) από την Σεντ Ετιέν για εξάμηνο δανεισμό του και με πολύ μεγάλη οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που αποκτήθηκε, ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για να αποχωρήσει ο Σενεγαλέζος στόπερ, αν και αυτό θα το αποφασίσει πολύ σύντομα ο Ολυμπιακός. Για το αν θα δεχτεί ή όχι δηλαδή την προσφορά των «στεφανουά».

Δυναμικό «μπάσιμο» της Σεντ Ετιέν για Σισέ, πολλές οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή!

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Γρανάδα για τον Πέπε (δανεισμό με οψιόν), με τον Μαρτίνς σε πρώτη φάση να είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ολυμπιακός: Επίσημη πρόταση της Γρανάδα για Πέπε

Για όλα αυτά, αλλά και για το αν θα αποκτήσει εξτρέμ ο Ολυμπιακός ή θα ενισχυθεί σε κάποια άλλη θέση (π.χ. δεξιό μπακ), κλήθηκε να απαντήσει ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είδηση με ονόματα και διευθύνσεις δεν έβγαλε, αλλά για ακόμη μία φορά άφησε να εννοηθεί ότι όλα είναι πιθανά! Σαν να φαίνεται ότι κάτι περιμένει…

Συγκεκριμένα είπε:

Για προσθήκες ή αποχωρήσεις: «Θα επαναλάβω γι’ ακόμα μία φορά και δεν θα κουραστώ να το λέω ότι όσο η αγορά είναι ανοιχτή μπορούν να συμβούν τα πάντα, μπορούν να γίνουν πωλήσεις και αποχωρήσεις γιατί έτσι είναι η μεταγραφική περίοδος. Ωστόσο είμαι πολύ ευτυχισμένος με την ομάδα που έχω. Η ομάδα μας είναι πλήρης».

Για τον Βαλμπουενά που αποκλείστηκε από την αποστολή: «Είναι πρόβλημα στο πόδι του και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί».