Ολυμπιακός: Επίσημη πρόταση της Γρανάδα για Πέπε

Η Γρανάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Πέπε Ροντρίγκες. 

Ολυμπιακός: Επίσημη πρόταση της Γρανάδα για Πέπε

Για τον Πέπε η κατάσταση είναι γνωστή. Ο Ολυμπιακός ξόδεψε ένα μεγάλο ποσό (4 εκατ. ευρώ) για να κάνει δικό του τον Πορτογάλο άσο από την Βιτόρια Γκιμαράες.

Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει, αν και υπήρχαν πολύ μεγάλες προσδοκίες από αυτόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν το κρύβει ότι τον πιστεύει και θεωρεί ότι είναι θέμα προσαρμογής η ελάχιστη προσφορά του ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Πληροφορίες από την Ισπανία, ωστόσο, ανέφεραν ότι ο Πέπε έχει «γυαλίσει» σε ομάδα της χώρας της Ιβηρικής. Συγκεκριμένα, λεγόταν ότι σύλλογος της La Liga έχει βάλει στο… μάτι τον χαφ του Ολυμπιακού. Αυτό διαβάσετε και στο σημερινό ΦΩΣ (27/1) από το ρεπορτάζ του Γιώργου Στασινόπουλου.

Εν τω μεταξύ ωστόσο, ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για το θέμα. Ο ισπανικός σύλλογος είναι η Γρανάδα, η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για εξάμηνο δανεισμό του Πέπε και οψιόν αγοράς που μπορεί και να ξεπερνάει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα του Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός έχει την πρόταση στα χέρια του για τον Πορτογάλο χαφ, ωστόσο ακόμα είναι άγνωστο το τι θα απαντήσει.